Velkommen

AT VÆRE NOGET
Gravskrift

 Han fik den lod,
       han satte lid til.
 Han kom saa vidt,
       han havde vid til.
 A t  v æ r e  n o g e t
       gik hans flid til:
 A t  v æ r e  
       fik han aldrig tid til.

Piet Hein

Ovenstående Piet Hein gruk har hængt på vores opslagstavle de sidste 20 år 
 - til skræk og advarsel !

Vi synes selv, at vi gennem tiden har gjort meget for at undgå lignende gravskrifter, og seneste skøre indfald er altså en jordomsejling med det gode skib S/Y Towanda.

Vi har gennem de seneste år nydt at sejle og har flirtet med "korte" langture til Gotland i 2002 og Skotland/Irland i 2003, og har altså nu fået mod på mere. Målet er denne gang "hele vejen rundt", men da hovedmålsætningen er at vi skal have det godt og trygt, forbeholder vi os til enhver tid ret til at ændre planerne, hvis vi ikke længere synes det er sjovt. Til gengæld garanterer vi ikke, at vi nøjes med én tur rundt, hvis vi stadig har humøret og lysten intakt til den tid.

Bagsiden af medaljen er selvfølgelig savnet af alle vore kære derhjemme. Vi har derfor lovet os selv jævnligt at lægge båden op og tage flyveren hjem for at holde kontakten vedlige. Dette er en helt igennem egoistisk foranstaltning eftersom vi nødig vil være glemt når vi kommer hjem igen.

Nærværende hjemmeside er derfor heller ikke et udslag af ekshibitionisme, men er oprettet for at opretholde kontakten til venner og familie derhjemme mens vi er på farten. Vi er stadig novicer udi kunsten at lave hjemmesider, og selvom vi har kyndig hjælp fra vores webmaster Ditte, må i forvente en forholdsvis spæd start. Vi håber dog at siden med tiden vil udvikle sig til et spændende forum, som i alle vil følge med interesse og som vil afføde masser af mails, med kommentarer og nyt hjemmefra.

På et senere tidspunkt vil vi bl.a. barsle med lidt detaljer om sejlplaner og lignende, men da de i skrivende stund stadig er lidt uklare for os selv, må det af gode grunde vente.

Senere følger så fotos og rejsebreve, men der må i altså også have os undskyldt, eftersom vi lige skal have oplevelserne først. Hvis der opstår et lille præg af dagbog over nogle af indslagene håber vi i vil bære over med os, da vi også håber selv at få nytte af de opsamlede data og beretninger til senere at genopleve den forhåbentlig begivenhedsrige rejse. Til at fordrive ventetiden med har vi indlagt lidt fotos og rejsebreve fra sidste års togt til Skotland/Irland.

Hvis hjemmesiden tillige kan virke som inspiration til gamle eller kommende langturssejlere er det da også helt i orden. Vi har selv med stor interesse og udbytte fulgt andre sejleres hjemmesider og "slugt" deres spændende fotos og beretninger om fjerne kulturer. Skulle nogen have spørgsmål, gode råd eller blot kommentarer er de altid velkomne til at maile.
Vi svarer gerne alle, men hav venligst tålmodighed. Der kan jo være langt mellem internetforbindelserne, og så er langturssejlerlivet jo desuden ganske stressende, så det kan være svært at finde tid.

Velkommen om bord - husk at skrive i gæstebogen !

Kærlig hilsen
Lene og Jens